Over de fotoshoot

De fotoshoot

Het klinkt logisch, maar een fotoshoot werkt alleen het best in een ontspannen sfeer. Het is de taak van de fotograaf om zijn model op zijn of haar gemak te stellen. De fotograaf en de geportretteerde moeten samenwerken om zo de beste resultaten te krijgen. The Portrait Studio is ervan overtuigd dat ieder persoon een fantastische foto van zichzelf kan laten maken!

Make-Up en haar

Vóór de fotoshoot ontvangt de geportretteerde een dun laagje naturel make-up poeder op de gezichtshuid om iets minder glimmend te krijgen bij flitslicht. Extra: het is mogelijk om apart een professionele visagiste en/of haarstyliste (kosten: €75) in te huren voor de meest optimale resultaten.

Foto-retouche

Bij elke fotoshoot zitten drie gratis foto-retouches inbegrepen op de uiteindelijk gekozen beelden. Dit houdt in dat er in de foto plaatselijke kleine correcties kunnen worden weggewerkt d.m.v. Photoshop (b.v. pukkeltje op de huid)

Fotografie op locatie

Indien gewenst, kan The Portrait Studio ook op locatie werken met de mobiele fotostudio. Als de klant of opdrachtgever een specifieke wens heeft voor een bepaalde locatie, kunnen wij daarbij helpen.